«Pick up the cup! What do you see?»

Jeg nevnte i gårsdagens innlegg at Harry Potter-bøkene og filmene har påvriket meg en del, antagelig mye i det skjulte. Likevel er det noen av tingene som er litt tydeligere enn andre. Harry Potter-filmene var de første filmene hvor jeg kledde meg ut når jeg skulle på kino.

Slik var jeg kledd til den første Harry Potter-filmen som hadde premiere 23. november 2001. På den lokale kinoen min var jeg den eneste utkledde med hjemmelaget tryllestav, sopelime, som pappa hjalp meg med og ikke minst min og mammas hjemmelagede heksehatt.

Jeg husker at jeg gikk en hel dag med hjemmemekka Galtvort-uniform på videregående, fordi jeg skulle rett på premieren til Harry Potter and the prisoner of Azkaban etter skolen. Noen syntes jeg var snodig, men jeg syntes det var gøy å kle seg ut og denne gangen var jeg ikke den eneste heller. Jeg var kanskje den eneste som gikk kledd slik hele skoledagen, men pytt. Det var moro lel 😉

Jeg har vært utkledd på alle filmpremierene, uavhengig av hvilken kino jeg har vært på og jeg har syntes det var gøy hver gang. Hvis du lurer, JA, jeg var utkledd på midnattspremieren på den siste filmen også. Jeg så slik ut:

Men nå var det ikke meninga at jeg skulle henge meg for mye opp i kostymene, men heller en annen ting jeg begynte å interessere meg for blant annet grunnet Harry Potter. Kan du gjette det hva det var? Jeg blir imponert hvis du gjetter riktig.

Svaret er TE!

Grunnet bok nummer tre, hvor Harry og gjengen spår hverandre i teblader. Personen som blir spådd må ha drukket teen i koppen for at det skal «fungere». Jeg syntes dette hørtes interessant ut, men jeg likte ikke te den gangen, likevel kjøpte jeg Kjærlighetste fra Kremmerhuset (fordi den luktet så godt) og drakk min første hele kopp med te. Jeg husker det var grusom og jeg hadde MASSE sukker i, skjønt det hjalp lite. Jeg husker ikke hvordan tedrikkingen fortsatte sånn helt nøyaktig, men jeg tror jeg innbilte meg at det var kult. (Harry Potter og gjengen gjorde det jo). Som jeg sa syntes jeg ikke det var spesielt godt med te i begynnelsen, men jeg fant snart ut at te ikke bare var Earl Grey og Liptons Yellow Label, det fantes massevis av te der ute og jeg ville prøve nye teer inntil jeg fant noe jeg likte. dermed begynte tesmakingen min for alvor, takket være Harry Potter-bøkene.

Og appropo tesmaking, du trodde vel ikke at jeg hadde glemt ukas te?

Denne uka blir det nok en te fra Bigelow, nemlig Perfect Peach. Kjøpt på Lillans.

Trekketid: 3-5 minutter

Iste: hell over varmt vann, la trekke i 3-5 minutter. Tilsett gjerne søtningsstoffer, hell i glass med isbiter og nyt.

Jeg elsker fersken, den søtlige og friske smaken. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg elsker denne teen, men jeg gjør desverre ikke det. Ikke som en ferskente i alle fall. Den har sine positive sider, det er en god, coffein- og glutenfri urtete, men den smaker for mye annet enn fersken. Den smaker hovedsaklig sitrusfrukter og hibiskus. da jeg ser ingrediensene på pakken skjønner jeg godt hvorfor ferskesmaken er kommet så i bakgrunnen, i tillegg til fersken inneholder den en hel haug av andre smaker. Nype, hibiskus, krydder, appelsinskall, sitronskall, epler, jordbærblader og ristet chicory.

Jeg har skrytt mye av Bigelow tea ved tidligere anledninger, men her skuffer de desverre for min del. det er en god urte-, frukt og bærte, men den prefekte ferskente, nei desverre.

Ønsker alle en fortsatt magisk uke!

Klemmer fra Caza

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s