Tevarmer fra Wilhelmine

Tirsdag 8. mars 2011 la Wilhelmine ut et blogginnlegg om egenprodusering av tevarmere og vimpler. Hun lurte på om det ville være noe marked for disse produktene, for nå hadde hun fått helt sydilla. Jeg svarte fortere enn svint at det var det. Som den teelskeren jeg er syntes jeg tevarmeren var kjempefin, har ønsket meg en tevarmer lenge, men ikke funnet en som passet meg. Da slo det meg at kanskje godeste Wilhelmine kunne sy en for meg. Siden turkis er yndlingsfargen min var det det eneste kravet jeg hadde til en fremtidig tevarmer. Jeg spurte Wilhelmine om hun var interessert i å sy en tevarmer for meg (mot betaling selvsagt), og hun svarte ja. I huj og hast sendte jeg avgårde noen stoffbiter med turkise/lyseblå innslag fredag 11. mars i retning Wilhelmine. I dag, altså 16. mars fikk jeg en pakke i posten, fra ingen ringere enn Wilhelmine. Har dere sett noe så nydelig noensinne?

Nydelige tevarmeren som funker kjempebra. Jeg liker kunstverk som kan brukes, og dette er et slikt kunstverk. Wilhelmine, du er en knupp som har laget denne til meg, ikke minst på så kort tid. Jeg er så imponert at det finnes knapt ord, kan ikke si annet enn TUSEN MILLIONER HJERTELIG TAKK!!! Og som om ikke tevarmeren var nok fikk jeg jommen meg en liten bonusgave også, nemlig denne lille karen her:

Fine lille fuglen, sydd i ett av stoffene jeg sendte på fredag. Denne karen henger nå i bambusplanten min i kjøkkenvinduet. Syntes den passa godt der. Håper den vil trives.

Ha en fortsatt deilig onsdagskveld og husk å sjekke ut Wilhelmines hvis du ikke allerede har gjort det.

Onsdagsklem fra Caza;-)

Reklamer

2 thoughts on “Tevarmer fra Wilhelmine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s